søndag den 17. marts 2013

Peder er snart aktuel med nyt album



Den danske multikunster Peder, der blandt andet er kendt fra Gramsespektrum, Pelding, The Prunes og Xtra Naan er snart på trapperne med sit tredje udspil i eget navn.

Peder udgav sit første soloalbum, "And He Just Pointed to the Sky" i 2007 og efterfølgeren "Dirt & Gold" kom i 2010.
Begge albums kan varmt anbefales, men hvis man forventer bragende hiphop beats, så bliver man slemt skuffet, for lyden på de to albums er præget af melankoli, jazzede toner og et næsten filmisk univers.

Den største forskel fra de to forrige albums til dette, er at Peder nu er sprunget ud som sanger. På sit sidste album sang han på ét af numrene og nu er han så gået hele vejen og synger selv på hele pladen.

Det kommende album er blevet navngivet "Ghost of a Smile" og det er 100% færdigt. Ifølge Peder, så mangler han kun at finde ud af hvem der skal udgive det, og hvis alt går vel, er det ude om nogle måneder.

Man kan dog allerede nu, få lov til at høre nummeret "Ghost of a Smile" på Peders Soundcloud.
Det er et virkelig lækkert nummer og Peders stemme fungerer rigtig godt. Der er desuden en klar refence til nummeret "Timetakesthetimetimetakes" fra hans første album.
Det tyder bestemt rigtig godt for det kommende album og jeg glæder mig rigtig meget til at få lov til at høre det hele.

Lyt til titelnummeret "Ghost of a Smile" lige her

mandag den 4. marts 2013

SuparDejen - Do That Thing

SuparDejen fra Sphaeren er tilbage med et helt nyt nummer. Han flipper her en sample fra blues guitaristen Robert Cray og det er 100% funky og rigtig ol' skool.
Det samme kan i øvrigt om den hjemmelavede video, der er lavet i stop motion stil.

Nummeret ligger til gratis download på SuparDejens Soundcloud lige her og kan også høres lige her.