mandag den 4. november 2013

Konkurrence: Vind billetter til Run the Jewels i Store VEGASå er det tid til endnu en konkurrence.
Denne gang udlover jeg, i samarbejde med VEGA, 2x2 billetter til koncerten med Run the Jewels den 20. november i Store VEGA.

Run the Jewels består af sydstatsrapperen Killer Mike, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med Outkast, og producer/rapperen EL-P, der tidligere har huseret i undergrundsgruppen Company Flow. De er nu gået sammen om et fælles projekt og udgav tidligere på året deres debutalbum.
Det er uden tvivl én af de mest interessante hiphop samarbejder jeg længe har hørt på den amerikanske scene og albummet har fået flere rigtig gode anmeldelser med på vejen.
Jeg har i hvert fald hørt det sindsygt meget og ser virkelig frem til at høre det live.
EL-P har desuden lige annonceret at der kommer en efterfølger engang i 2014.

Killer Mike spillede en fantastisk koncert i lille VEGA tilbage i januar og duoen spillede yderligere en rigtig vild koncert på årets Roskilde Festival.
Især Killer Mike er vild at opleve på en scene. Her er der ingen uengageret og halvsløj optræden proppet med ligegyldigheder, men han sprudler derimod af energi og nærvær, og man er ikke i tvivl om at han elsker at stå på scenen.

Alt i alt er der lagt op til en fantastisk aften i selskab med noget af det mest interessante US rap man kan finde for tiden.

For at deltage i konkurrencen skal du bare svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Killer Mike's album fra 2012 der eksklusivt er produceret af EL-P?


Send dit svar i en mail sammen med dit fulde navn, til dgn@detgodtnok.dk senest mandag den 11. november kl. 12.00 og vær med i lodtrækningen om billetter til koncerten.

Vinderne bliver trukket tirsdag den 12. november og bliver kontaktet direkte.

Skulle du ikke vinde, kan der købes billetter lige her og Facebook begivenheden kan findes her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar