fredag den 15. april 2011

Bogstaveligt Talt - En gruppe som er værd at kende

Bogstaveligt Talt har huseret noget tid i den danske rapundergrund.
De har blandt andet medvirket på Frisk Mælk mixtapet og for nyligt har de også medvirket på Echo Outs succesfulde "Spytbakken Mixtapes"

Gruppen består af de to rappere, Jos Blaze (der også har produceret en stor del af numrene på pladen) og Ordkløveren. To rappere der, efter min mening, har rigtig meget at byde på. Både når det kommer til det lyriske men også på det rent raptekniske plan, er de på et rigtig højt niveau.

Nu er tiden så endelig blevet moden til, at de kommer med deres første udgivelse, der har fået navnet BST PT. da den er indspillet i løbet af 2010, og derved giver et indblik i hvad der foregik i de to rapperes hoveder i den periode.

Pladen rummer rigtig mange stærke skæringer og er i spændingsfeltet fra meget seriøse numre som "Arven" og "Hudløs" til numre som "Madsvin" der handler om at have ædeflip.

Alt i alt, så står pladens 10 skæringer alle rigtig stærkt og de har med denne udgivelse, klart fortjent at komme ud til alle fans af velovervejet solid dansk rap med noget på hjerte.

Udover musikken, så er det da også værd at fremhæve, at undertegnede har stået for den grafiske del af projektet.
Det har været en spændende process og pladen er endt med at komme til at se helt anderledes ud, end det oprindeligt var tænkt.
Jeg er dog stadig blevet rigtig tilfreds med resultatet og jeg syntes at de 10 ikoner på forsiden spejler indholdet af de 10 tracks på en god måde.

Denne udgivelse kan downloades ganske gratis lige her og det kan kun få min varmeste anbefaling!
Du kunne også kraftigt overveje, at købe den fysiske version til kun 50 kr og derved er du med til at støtte kunstnerne og sikre, at de har råd til at udgive endnu en plade!

For mere info fra Bogstaveligt Talt - tjek deres facebook site lige her:
Bogstaveligt Talt @ Facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar