mandag den 1. februar 2016

Debutsingle fra fire skævstikkende stikkersvin


I dag debuterer en helt ny rapgruppe på den danske scene. Gruppen går under navnet Skævstikker, og tæller intet mindre end fire gamle kendinge i dansk rap: Kasperbroue (4fod), Patrick Chan (Alliancen), Jacob Valbjørn (Sandheden) og Patrick B. De kalder deres musik for psych-rap og beskriver det selv som "lige dele psykedelisk, abstrakt og nyskabende, med en autoritet og respekt for traditionen som kun erfarne kræfter kan præstere."

De har alle fire arbejdet sammen på kryds og tværs før i tiden, men nu har de så slået sig sammen for at forene deres talenter. Alle fire er ganske erfarne rappere, der tilsammen udgør en potent gruppe, og jeg synes at de fint har formået at forene deres forskellige udtryk til ét samlet.

Førstesinglen "Stikkersvin" er produceret af Jacob Valbjørn, og fungerer som forløber til gruppens debut-EP, der gerne skulle udkomme til foråret, både digitalt og på vinyl.

Det er altid interessant når rappere finder sammen i nye konstellationer og dette nummer lover i hvert fald godt for gruppens fremtid. Jeg er i hvert fald spændt på at høre mere fra de fire skævstikkere.

Lyt til den nye single herunder og tjek deres Facebookside for mere info.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar